Het jaar is om

Het jaar dat ik mezelf had gegeven om een Augias-podcast te draaien, is om. Zoals je hebt gemerkt, is er na november 2005 niet veel meer gebeurd. Het kost mij eenvoudigweg te veel tijd om een deugdelijke show te produceren, ook al duurt die maar vijf minuten per keer. (Ik heb een full-time gezin en een full-time baan, dus…)

Verscheidene plannen zijn (nog…?) niet gerealiseerd. Zo was er het idee van een Rob Out-montage op Tweede Kerstdag, een Augias Jazz top-14 tussen kerst en nieuwjaar als tegenwicht voor het topzoveelgeweld bij de commerciëlen in die periode, een ‘alles-van-Elke’ montage op haar verjaardag op 15 januari, een ‘wat-zou-jij-doen-met-vijf-minuten-zendtijd’ op de verjaardag van Max en Felix op 27 januari, en zo nog wat meer.

Het is er niet van gekomen. Maar… Augias heeft ook geen podcast gemaakt onder het motto ‘Dit… (tik, tik, tik) is de laatste keer’. En die komt er niet, ook! Het zou nog altijd kunnen dat we doorgaan. Om met de zolderman* te spreken: stay subscribed! RobK

*nee, het was Erwin, van diens podcast. Sorry hoor.

Gepubliceerd door Rob Kievit op 9 april 2006

Tags:

Ja, zeg 't maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: